Informacje i rezerwacje: 📞 608 684 835 lub 📞 22 731 62 98
e: [email protected]
Komunie i chrzciny
Zrealizowaliśmy kilkaset przyjęć komunijnych oraz przyjęć z okazji chrztu.
Były wśród nich i proste obiady – coraz częściej-prawdziwe bankiety.
W 8 salach organizujemy jedno przyjęcie komunijne (sala na wyłączność), w 3 pozostałych, największych bywa, że dwa lub trzy przyjęcia jednocześnie. Powierzchnia tych sal pozwala na bezkonfliktowe koegzystowanie więcej niż jednej uroczystości. Wszystko zależy od liczby uczestników, wartości zamówionych dań i Państwa preferencji. Jeżeli Państwa życzeniem jest, by wybrana z największych sal była dla Państwa na wyłączność – jest to możliwe, ale może wiązać się z opłatą za tę wyłączność.
Do dyspozycji Gości oddajemy duży, ogrodzony parking przy hotelu, a także hotelowy ogród w stylu rzymskim. Na najmłodszych gości czeka mini plac zabaw.
Jesteśmy przekonani, że zarówno smak potraw jak i miła, profesjonalna obsługa na zawsze pozostaną w pamięci Waszej i Waszych najbliższych.
- Wyśmienita kuchnia
- Wieloletnie doświadczenie
- Profesjonalna obsługa
- Wielkość sali dostosowujemy do liczby uczestników przyjęcia komunijnego. Podobnie jak menu, które będzie wówczas podawane.
- Goście otrzymują profesjonalną obsługę kelnerską.
- Serwowane posiłki są najwyższej jakości, nad których kompozycją i przygotowaniem czuwa szef kuchni.
Przykładowe menu – serwowane przez profesjonalnych kelnerów
Przystawka
Mini-tarta z kozim serem z konfiturą pomidorową
Zupa
Tradycyjny rosół z makaronem
Danie główne
Filet z kurczaka w panierce orzechowej podany na sosie serowym podawany z młodymi ziemniakami z masłem i koprem oraz gotowaną kolorową marchewką
Zimne zakąski na stole
Półmisek swojskich mięs pieczonych
Galaretka z fileta z dorsza na sosie tatarskim
Jaja z musem szpinakowo – serowym
Śledź po kaszubsku z kruchą cebulką
Pasztet własnego wypieku z konfiturowaną jarzębiną
Sałatka a’la Cesar z grillowanym kurczakiem, parmezanem i grzankami
Sałatka grecka
Sałatka ziemniaczana z pikantnym salami i oliwą truflową
Marynaty
Pieczywo mieszane, masło
II danie gorące
Karkówka pieczona w sosie tymiankowym z kluskami śląskimi i gotowanymi brokułami z migdałową posypką
Deser
Lody śmietankowe z owocami sezonowymi i bitą śmietaną
Napoje
Zimne: Coca-cola, Fanta, Sprite, soki, woda mineralna tj. 1,5 l na osobę;
Gorące: kawa i herbataBufet deserowy
Wybór ciast
Segmenty z owoców sezonowych
Jestem zainteresowany organizacją chrzcin / komunii / innej imprezy
Na większość pytań odpowiadamy w terminie jednego dnia roboczego