Brunch Niedzielny

Brunche niedzielne na stałe wpisały się do kalendarza Hotelu Lamberton.

*Rezerwacje na brunch możliwe są dla grup max. do 20 osób. Tych z Państwa, którzy planują organizację przyjęcia na większą ilość gości, zapraszamy do kontaktu z Działem Sprzedaży.

Brunche niedzielne

To doskonała okazja do wspólnego spotkania w miłej atmosferze przy wspólnym stole. Brunch organizowany jest w każdą niedzielę w godzinach 13:00-16:00. 

W naszym bufecie dostępne są:

  • zimne zakąski, sałatki,
  • 2 zupy,
  • 4 dania gorące: 3 mięsne i 1 rybne,
  • makarony, ziemniaki, kasze lub ryż,
  • warzywa na ciepło i surówki,
  • a także słodki bufet.

Niedzielny Brunch Rodzinny

  • Wyśmienita kuchnia
  • Wieloletnie doświadczenie
  • Profesjonalna obsługa
  • Brunch (ang. breakfast + lunch) – posiłek jadany od późnego przedpołudnia do wczesnego popołudnia w czasie którego spożywa się produkty zarówno śniadaniowe, jak i właściwe obiadom, bliższy obiadowi niż śniadaniu. Wywodzi się z tradycji anglosaskiej. Pojawia się głównie w dni świąteczne i składa się z dań gorących i zimnych przekąsek.
  • Brunche, w zależności od terminu/sezonu organizowane są w jednym z dwóch miejsc: eleganckiej Restauracji Fioletowej lub w oszklonej ‚Altanie’ w stylu New Hampshire.
  • W sezonie letnim oferujemy dla dzieci mini plac zabaw i zielony teren z boiskiem. Dla wszystkich: bezpłatne wi-fi.