Wielkanocny Catering

Zaskocz bliskich na Wielkanoc!
Przystawki, zupy, dania główne, desery
Zamówienia przyjmujemy do 16.04.2025
Odbiór zamówień 19.04.2025 do godz. 12:00

Szczegóły

Zapraszamy do skorzystania z naszej tegorocznej oferty Wielkanocnego Cateringu. W tym szczególnym czasie, pragniemy zaoferować Wam wyjątkowe dania, z wysokiej jakości składników, przygotowane pod okiem naszego Szefa Kuchni z wieloletnim doświadczeniem.

Dzięki naszemu Cateringowi, Wasze przygotowania do świąt będą łatwiejsze, a czas spędzony z rodziną i przyjaciółmi będzie jeszcze bardziej wartościowy i relaksujący. 

  • Wszystkie potrawy będą zapakowane w pojemniki.
    Zachęcamy do przyniesienia wcześniej własnych półmisków/pojemników.
  • Zamówienia przyjmujemy do 16.04.2025
  • Odbiór zamówień 19.04.2025 do godz. 12:00

Adres odbioru: Hotel Lamberton, Poznańska 492, Ołtarzew

Na Wielkanoc 2025 przygotowaliśmy wybór pysznych zimnych przekąsek, sałatek, zup, dań gorących oraz deserów. Znajdziesz w ofercie zarówno tradycyjne potrawy, jak i nowe smaki Hotelu Lamberton. Dania takie jak żurek na naturalnym zakwasie czy sernik możesz spróbować już dziś w naszej restauracji!

Odkryj nasze wielkanocne menu cateringowe:

 

PRZEKĄSKI

  • Półmisek mięs pieczonych z dipami – 27 zł / 250 g
  • Pasztet wieprzowy z żurawiną – 52 zł / kg
  • Pasztet wegetariański z fasoli i warzyw – 37 zł / kg
  • Tatar z łososia świeżego i wędzonego z prażonym sezamem i świeżą kolendrą – 25 zł  / 100 g
  • Półmisek świątecznych jaj faszerowanych
    (pieczarki, pasta chrzanowa ze świeżą rzodkiewką, wędzony łosoś z czarną oliwką) – 27 zł / 9 połówek
  • Śledź w śmietanie z piklowaną czerwoną cebulą – 14 zł / 100 g
  • Śledź w salsie pomidorowej – 15 zł / 100 g
  • Schab po warszawsku – 32 zł / 200 g
  • Indyk w maladze – 31 zł / 100 g
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa ze świeżym szczypiorem – 38 zł / kg
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem, ziołowymi grzankami i sosem Cesar – 28 zł / 500 g
  • Sałatka z krewetkami, cytrusami i sosem ziołowym – 36 zł / 500 g

 

DANIA GŁÓWNE

  • Staropolski żur na wędzonce z białą kiełbasą – 39 zł / 0,9 l
  • Flaki po warszawsku ze świeżym majerankiem – 42 zł / 0,9 l
  • Pieczona biała kiełbasa z sosem musztardowo – chrzanowym – 15 zł / 100 g
  • Kotlet de volaille – 22 zł / 150 g
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie gorgonzola – 24 zł / 200 g
  • Roladki z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami z sosem serowym – 27 zł / 150 g
  • Pieczona szynka wieprzowa w sosie demi glace z nutą trufli – 22 zł / 200 g
  • Kurczak pieczony w całości faszerowany musem z wątróbki i świeżą natką pietruszki – 47 zł / szt (ok 1,3 kg)
  • Pieczony łosoś z maślanym sosem z dodatkiem kaparów, suszonych pomidorów i parmezanu – 32 zł / 150 g
  • Kapusta zasmażana z marchewką i koprem ogrodowym – 21 zł / kg
  • Buraczki zasmażane – 23 zł / kg
  • Domowe kopytka – 29 zł / kg
  • Kluski śląskie – 29 zł / kg

 

DESERY

  • Sernik baskijski – 160 zł / szt (średnica 26 cm)
  • Sernik pistacjowy – 150 zł / szt (średnica 26 cm)
  • Babka marmurkowa lukrowana z pomarańczową skórką
  • Mazurek 

 

Zachęcamy do kontaktu i życzymy smacznego jajka oraz wesołych Świąt Wielkanocnych!

Zachęcamy także do rezerwacji stolika na Obiad Wielkanocny w formie bufetu w Lany Poniedziałek w Hotelu Lamberton. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Zamówienia

lub skorzystaj z szybkiej rezerwacji formularzem. Otrzymasz w mailu informacje na temat swojej rezerwacji.

Zamówienia

Bezpieczeństwo każdej transakcji

Najniższe ceny
tylko u nas

Sprawdź także

Pozostałe oferty

Wielkanocna oferta

Obiad w Wielkanocny Poniedziałek
Wielkanocny Catering