Brunch rodzinny

W każdą niedzielę 13.00 – 16.00 | Rezerwacja stolika*: 22 721 21 00

*Rezerwacje na brunch możliwe są dla grup max. do 20 osób. Tych z Państwa, którzy planują organizację przyjęcia na większą ilość gości, zapraszamy do kontaktu z Działem Sprzedaży.

Brunche niedzielne na stałe wpisały się do kalendarza Hotelu Lamberton.

To doskonała okazja do wspólnego spotkania w miłej atmosferze przy wspólnym stole.
Brunch organizowany jest w każdą niedzielę w godzinach 13:00-16:00.

W naszym bufecie dostępne są:

  • zimne zakąski, sałatki,
  • 2 zupy,
  • 4 dania gorące: 3 mięsne i 1 rybne,
  • makarony, ziemniaki, kasze lub ryż,
  • warzywa na ciepło i surówki,
  • a także słodki bufet.

Zapraszamy do rezerwowania stolików
pod numerem telefonu 22 721 21 00.

REGULAMIN BRUNCHU

img_7019

Niedzielny brunch rodzinny

  • Wyśmienita kuchnia
  • Wieloletnie doświadczenie
  • Profesjonalna obsługa
Osoba dorosła 64 złote
dzieci 4-7 lat 32 złote
dzieci do 3 lat gratis
  • Brunch (ang. breakfast + lunch) – posiłek jadany od późnego przedpołudnia do wczesnego popołudnia w czasie którego spożywa się produkty zarówno śniadaniowe, jak i właściwe obiadom, bliższy obiadowi niż śniadaniu. Wywodzi się z tradycji anglosaskiej. Pojawia się głównie w dni świąteczne i składa się z dań gorących i zimnych przekąsek.
  • Brunche, w zależności od terminu/sezonu organizowane są w jednym z dwóch miejsc: eleganckiej Restauracji Fioletowej lub w oszklonej ‚Altanie’ w stylu New Hampshire. W każdej z nich zapewnimy całej rodzinie miłe doznania kulinarne i uczucie sytości.

  • W sezonie letnim, gdy ciepło jest na dworze – dla dzieci mamy plac zabaw i zielony teren z boiskiem. Dla wszystkich: bezpłatne wi-fi.